TIME TO SMILE Terrazamar

TIME TO SMILE Terrazamar Spanje Playa del Inglés

Boek nu TIME TO SMILE Terrazamar via TUI vanaf € 616.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Spanje met TUI in dit appartement. TIME TO SMILE Terrazamar is gevestigd in Playa del Inglés onderdeel van Gran Canaria. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Een op en top vakantiegevoel met het comfort van thuis. Dat ervaar je wanneer je over de drempel stapt van TIME TO SMILE Terrazamar. Een moderne keuken, comfortabele bedden en het zwembad voor de deur. Genieten in alle vrijheid en ook nog eens heel betaalbaar. Terrazamar bevindt zich direct aan de boulevard van Playa del Inglés, maar in een rustig, groen hoekje dus zonder de toeristische drukte. Maar het meest enthousiast is iedereen toch wel over de stijlvolle inrichting van de appartementen, in natuurlijke kleuren. Lekker opfrissen in de moderne badkamer met inloopdouche en aan de slag in de luxe en compleet uitgeruste keuken. Als je dat wilt, want er is een overvloed aan heerlijke restaurants in de omgeving. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij TIME TO SMILE Terrazamar.

 

Reviews TIME TO SMILE Terrazamar

TIME TO SMILE Terrazamar heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van TIME TO SMILE Terrazamar een 9 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van TIME TO SMILE Terrazamar Playa del Inglés, Gran Canaria.

TUI TIME TO SMILE Terrazamar aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Playa del Inglés:

  • Wasmachines (zelfservice),
  • Zwembad

In een modern appartement, Met het comfort van thuis, Broodjes service in de ochtend, Plof neer op de balkonstoelen, Geschikt voor TUI Workation, Accommodatie met eco-label (fair travel), Erkend met eco-label & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Spanje/appartement.

TIME TO SMILE Terrazamar Nederlandse reviews
TIME TO SMILE Terrazamar beoordelingen
TIME TO SMILE Terrazamar ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam TIME TO SMILE Terrazamar in Playa del Inglés