THe Puerto de Mogán

THe Puerto de Mogán Spanje Puerto de Mogán

Boek nu THe Puerto de Mogán via TUI vanaf € 538.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Spanje met TUI in dit hotel & appartement. THe Puerto de Mogán is gevestigd in Puerto de Mogán onderdeel van Gran Canaria. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

THe Puerto de Mogán een sfeervol complex met een unieke ligging. Direct in omgeving van de haven van Puerto de Mogán! Vanaf het hotelgedeelte heb je een fantastisch uitzicht op zee en de haven. En vanuit het zwembad kun je via een trapje zelfs de zee in! De appartementen liggen op zo'n 300 m van het hotelgedeelte. Beleef een op en top vakantie gevoel wanneer je door de gezellige straatjes wandelt. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij THe Puerto de Mogán.

 

Reviews THe Puerto de Mogán

THe Puerto de Mogán heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van THe Puerto de Mogán een 8.6 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van THe Puerto de Mogán Puerto de Mogán, Gran Canaria.

TUI THe Puerto de Mogán aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel & appartement in Puerto de Mogán:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Sauna,
  • Bar

Uniek gelegen in Puerto Mogán, Een plek om tot rust te komen, Gezellige omgeving: in de haven, Wauw! Wat een uitzicht!, Sfeervolle appartementen en kamers, Zelf kiezen: Appartement of hotel & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Spanje/hotel & appartement.

THe Puerto de Mogán Nederlandse reviews
THe Puerto de Mogán beoordelingen
THe Puerto de Mogán ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam THe Puerto de Mogán in Puerto de Mogán