Tahiti

Tahiti Spanje Es Pujols

Boek nu Tahiti via TUI vanaf € 887.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Spanje met TUI in dit hotel. Tahiti is gevestigd in Es Pujols onderdeel van Formentera. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Rotterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Laat je verrassen door de bijzondere service en het oog voor detail in dit kleinschalige hotel. Lekker loungen aan het zwembad of op een van de terrassen. Genieten van het heerlijke, uitgebreide ontbijt, de dag kan niet beter beginnen. In de nette kamers voel je je meteen op je gemak. Plus de ligging op één van de mooiste plekjes van Formentera, aan het witte zandstrand van Es Pujols, zorgt voor een top vakantie! Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Balearen bij Tahiti.

 

Reviews Tahiti

Tahiti heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Tahiti een 9.8 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Tahiti Es Pujols, Formentera.

TUI Tahiti aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Es Pujols:

  • Bar,
  • Zwembad

Trendy en kleinschalig hotel, Aan prachtig wit zandstrand, Uitstekende service, Moderne, frisse kamers, Laat ontbijt tot 12:00 uur, Lekker loungen & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 0-25 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Spanje/hotel.

Tahiti Nederlandse reviews
Tahiti beoordelingen
Tahiti ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Rotterdam Tahiti in Es Pujols