Sorra d'Or Beach Club

Sorra d'Or Beach Club Catalonië

Boek nu Sorra d'Or Beach Club via TUI vanaf € 171.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Spanje met TUI in dit hotel. Sorra d'Or Beach Club is gevestigd in Malgrat de Mar onderdeel van Catalonië. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

De perfecte ligging van dit hotel is een van de sterke punten. Het ligt direct aan het strand van Malgrat de Mar en je stapt zo het gezellige centrum in met leuke winkeltjes. Het All Inclusive hotel is volledig vernieuwd tot een modern hotel met veel licht en ruimte. Zowel de kamers, het restaurant als het zwembad hebben een nieuw jasje. De toplocatie en de fijne All Inclusive formule maken het plaatje compleet. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Catalonië bij Sorra d'Or Beach Club.

 

Reviews Sorra d'Or Beach Club

Sorra d'Or Beach Club heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Sorra d'Or Beach Club een 8.5 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Sorra d'Or Beach Club Malgrat de Mar, Catalonië.

TUI Sorra d'Or Beach Club aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Malgrat de Mar:

  • Bar
  • Zwembad
  • Wasmachines (zelfservice),
  • Entertainment

All inclusive genieten, Shoppen, slenteren en zonnen, Direct aan het strand, Balkons met zeezicht beschikbaar, Geniet van het levendige centrum, Nette en strakke kamers & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 0-25 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Spanje/hotel.

Sorra d'Or Beach Club Nederlandse reviews
Sorra d'Or Beach Club beoordelingen
Sorra d'Or Beach Club ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Sorra d'Or Beach Club in Malgrat de Mar