Sentido Aequora Lanzarote Suites aanbieding

Sentido Aequora Lanzarote Suites sunweb

Boek nu Sentido Aequora Lanzarote Suites via Sunweb.nl vanaf € 708.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Puerto del Carmen. De verzorging is HP tijdens deze Sunweb vakantie in Lanzarote. De genoemde aanbieding van € 708.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 12/17/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van HP .

Sentido Aequora Lanzarote Suites is een fijn hotel, dat op korte loopafstand van het strand Playa de los Pocillos ligt. Het is een heerlijk vakantieadres voor het hele gezin met leuke activiteiten en sportieve mogelijkheden. De hotelkamers zorgen voor een goede nachtrust. De kamers zijn ruim, verzorgd ingericht en bieden je dan ook veel comfort. ’s Morgens geniet je van een lekker ontbijt en ’s avonds heb je voor het diner keuze uit meerdere restaurants.

Dit heerlijke hotel heeft meerdere zwembaden. Kijk vol genot toe hoe de kinderen er helemaal op los spetteren in het kinderzwembad ‘The Bubbles & Splash Pool’ terwijl je zelf geniet van een lekker drankje. Fijne vakantie!

 

Sentido Aequora Lanzarote Suites reviews

Sentido Aequora Lanzarote Suites heeft 4.5 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Sentido Aequora Lanzarote Suites zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Sentido Aequora Lanzarote Suites een 8.6 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Sentido Aequora Lanzarote Suites

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Puerto del Carmen. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Ideaal voor families;4 zwembaden waarvan 1 adults only;Op loopafstand van Playa de los Pocillos;Volop speelplezier voor de kids;Rondom het hotel leuke bars en winkeltjes;All inclusive ook mogelijk

Ligging en adres Sentido Aequora Lanzarote Suites in Puerto del Carmen

Sentido Aequora Lanzarote Suites 2024
Sentido Aequora Lanzarote Suites reviews