Ryans Lola’s aanbieding

Ryans Lola's sunweb

Boek nu Ryans Lola’s via Sunweb.nl vanaf € 785.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige San Antonio Bahia. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Ibiza. De genoemde aanbieding van € 785.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 09/28/2024. Je verblijft in kamertype Aparthotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LO .

Ryans Lola’s ligt in het Cala Bou-gebied, vlak bij het strand, omringd door een compleet aanbod aan recreatieve diensten en is een bijzonder adres om je vakantie door te brengen.

Dit verblijf is een creatief concept in stedelijke stijl en voor het design en de decoratie is dan ook gebruik gemaakt van gerecycleerde materialen, neonlichten en open ruimtes. Het terras bij het zwembad is geweldig ingericht met felle kleuren en fleurige ligbedden, parasols en zitzakken. Bovendien zijn er twee bars en zijn alle kamers uniek ingericht met trendy details zoals vintage telefoons en Marshall-luidsprekers. En last but not least: het 666 Restaurant, met zijn angstaanjagende burgers, is hét smashburgerconcept met invloeden vanuit de belangrijkste straatvoedselsoorten ter wereld.

Kortom, laat je verrassen in dit toffe hotel op Ibiza!

 

Ryans Lola’s reviews

Ryans Lola’s heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Ryans Lola’s zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Ryans Lola’s een op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Ryans Lola’s

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in San Antonio Bahia. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Laat je verrassen in dit toffe hotel;In het Cala Bou-gebied;Trendy details en hippe kamers

Ligging en adres Ryans Lola’s in San Antonio Bahia

Ryans Lola's 2024
Ryans Lola's reviews