Revoli Playa

Revoli Playa Spanje Puerto Rico

Boek nu Revoli Playa via TUI.nl vanaf € 419.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Spanje met TUI in dit appartement. Revoli Playa is gevestigd in Puerto Rico onderdeel van Canarische Eilanden. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek op 2022-03-30. Bekijk de website voor meer luchthavens en vakantieduur.

Tijdens je vakantie is jouw thuisbasis een comfortabel en ruim appartement. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en geniet. Strijk neer op een ligbed terwijl de kids zich vermaken in de TUI KIDS’ CLUB . Met 6x per week leuke activiteiten. Ze zullen zich geen moment vervelen met de entertainers en het grote zwembad onder de Spaanse zon. En als ze uitgespetterd zijn maak je een korte wandeling naar het centrum om een hapje te eten. Er is genoeg te doen in de omgeving van je appartement. Of huur een auto om het mooie eiland te ontdekken. Klik hieronder en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Revoli Playa.

 

Reviews Revoli Playa

Revoli Playa heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Revoli Playa een 7.7 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Revoli Playa Puerto Rico, Canarische Eilanden.

TUI Revoli Playa aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

 
Wat extra informatie over dit appartement in Puerto Rico:

  • Bar
  • Zwembad
  • Supermarkt,
  • Entertainment

Fijne vakantie met de kids, Tiptop appartementen, Plof neer op de balkonstoelen, Onweerstaanbaar ontbijtbuffet, Zonnig gelegen buitenzwembad, Loop naar het centrum & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 501-1000 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Spanje/appartement.

Revoli Playa Nederlandse reviews
Revoli Playa beoordelingen
Revoli Playa ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Revoli Playa in Puerto Rico