Reverence Life Hotel aanbieding

Reverence Life Hotel sunweb

Boek nu Reverence Life Hotel via Sunweb.nl vanaf € 632.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Santa Ponsa. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Mallorca. De genoemde aanbieding van € 632.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/22/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LO .

Reverence Life Hotel is een fijn adres voor een heerlijke vakantie op Mallorca en de ligging is perfect. Het mooie strand en de leuke boulevard bereik je in no-time en winkels vind je om de hoek.

Bij het zwembad kun je de hele dag relaxen op een ligbedje, heerlijk! Op het dakterras is het eveneens goed toeven. Je kijkt hier ook nog eens uit over het strand van Santa Ponsa, een prachtig gezicht. Bovendien is er een wellnesscenter voor extra ontspanning. En last but not least: de kamers zijn zeer comfortabel, erg fijn om hier iedere dag weer binnen te stappen na een dag zon en zee.

 

Reverence Life Hotel reviews

Reverence Life Hotel heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Reverence Life Hotel zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Reverence Life Hotel een 8.6 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Reverence Life Hotel

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Santa Ponsa. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Uitgebreid wellnesscenter;Vlak bij strand en centrum

Ligging en adres Reverence Life Hotel in Santa Ponsa

Reverence Life Hotel 2024
Reverence Life Hotel reviews