Resort Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club aanbieding

Resort Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club Gran Canaria

Boek nu Resort Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club via Sunweb.nl vanaf € 757.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Arguineguin. De verzorging is LG tijdens deze Sunweb vakantie in Gran Canaria. De genoemde aanbieding van Flight is voor een vakantie van Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen dagen met vertrek op 5. Je verblijft in kamertype . De verzorging is op basis van LG.

Resort Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club is een comfortabel appartementencomplex. Het zwembad grenst hier zelfs bijna tot aan zee; wat een schilderachtig gezicht! De ruime ppartementen hebben alle comfort om volledig op te laden en in het verfijnde restaurant kun je op en top culinair genieten. De dag afsluiten doe je in de leuke bar, met een enorme verscheidenheid in cocktails en (Internationale) versnaperingen.

 

Resort Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club reviews

Resort Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club heeft urb. sector iv, el pajar santa águeda san barolome de tirajana sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Resort Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Resort Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club een 35128 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Resort Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . Resort Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

  • EUR

Ligging en adres Resort Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club in Arguineguin
Resort Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club staat bekend om https://www.sunweb.nl/vakantie/spanje/gran-canaria, en . 8.5, en .
Resort Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club 2023
Resort Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club reviews