Oasis San Antonio

Oasis San Antonio Spanje Los Cancajos

Boek nu Oasis San Antonio via TUI vanaf € 522.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Spanje met TUI in dit appartement. Oasis San Antonio is gevestigd in Los Cancajos onderdeel van La Palma. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Dusseldorf. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Een perfecte plek voor een ontspannen vakantie op het groene eiland La Palma. Ontwaak in één van de appartementen en geniet van een ontbijt op je balkon of in het restaurant. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Oasis San Antonio.

 

Reviews Oasis San Antonio

Oasis San Antonio heeft 2 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Oasis San Antonio een 9.2 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Oasis San Antonio Los Cancajos, La Palma.

TUI Oasis San Antonio aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Los Cancajos:

  • Zwembad,

Zelf koken of ontdek ’n eetadresje, Slapen in sfeervolle kamers, Huur een auto en ga op pad, Genieten van de tropische tuin, Heerlijk uitrusten op het mooie La Palma, A-locatie: in Los Cancajos & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 501-1000 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Spanje/appartement.

Oasis San Antonio Nederlandse reviews
Oasis San Antonio beoordelingen
Oasis San Antonio ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Dusseldorf Oasis San Antonio in Los Cancajos