Mynd Adeje aanbieding

Mynd Adeje sunweb

Boek nu Mynd Adeje via Sunweb.nl vanaf € 665.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Callao Salvaje. De verzorging is LG tijdens deze Sunweb vakantie in Tenerife. De genoemde aanbieding van € 665.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 12/10/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LG .

Mynd Adeje is een topadres voor een heerlijke vakantie op het mooie Tenerife. Hier ontbreekt het je aan niets en staat relaxen centraal. Vergeet het drukke thuisleven en geniet van het zonnetje op het mooi aangelegde terras, een goed boek en lekker eten. Om de smaakpapillen te prikkelen zijn er diverse restaurants en proosten kan in de lobby of bij de poolbar. Wil je graag naar het strand, dan ben je daar al na een klein stukje wandelen. Bovendien zijn de kamers prachtig!

 

Mynd Adeje reviews

Mynd Adeje heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Mynd Adeje zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Mynd Adeje een 9.1 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Mynd Adeje

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Callao Salvaje. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Topadres voor een welverdiende vakantie;Heerlijk eten in de restaurants;Zonnen aan het zwembad;Fijne kamers om in thuis te komen

Ligging en adres Mynd Adeje in Callao Salvaje

Mynd Adeje 2024
Mynd Adeje reviews