Morasol Suites

Morasol Suites Spanje Puerto Rico

Boek nu Morasol Suites via TUI vanaf € 541.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Spanje met TUI in dit appartement. Morasol Suites is gevestigd in Puerto Rico onderdeel van Gran Canaria. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Mooi complex aan de jachthaven met zeer comfortabel ingerichte, ruime appartementen. Prachtige ligging, vlak bij het strand en het centrum vol leuke winkeltjes en knusse restaurantjes. Vanuit het complex kijk je uit over de haven van Puerto Rico. Het personeel staat hier werkelijk altijd klaar. Wij kunnen een verblijf in Morasol Suites dan ook alleen maar van harte aanbevelen! Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Morasol Suites.

 

Reviews Morasol Suites

Morasol Suites heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Morasol Suites een 9.2 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Morasol Suites Puerto Rico, Gran Canaria.

TUI Morasol Suites aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Puerto Rico:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Roomservice,
  • Bar

Gewoon fijne appartementen, Jacuzzi met panoramisch uitzicht, Bootjes kijken in de jachthaven, Service is: alles wat je wenst, Perfect die ligging, Elke dag schone handdoeken & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Spanje/appartement.

Morasol Suites Nederlandse reviews
Morasol Suites beoordelingen
Morasol Suites ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Morasol Suites in Puerto Rico