Magic Natura Animal, Waterpark & Polynesian Lodge

Magic Natura Animal

Boek nu Magic Natura Animal, Waterpark & Polynesian Lodge via TUI vanaf € 702.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Spanje met TUI in dit vakantiepark. Magic Natura Animal, Waterpark & Polynesian Lodge is gevestigd in Benidorm onderdeel van Costa Blanca. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Wakker worden en uitkijken over de olifanten. Het resort Magic Natura Animal, Waterpark & Polynesian Lodge ligt midden in het Magic Natura water en dierenpark in Benidorm en op 5 km van het centrum van Benidorm in Spanje. Het voelt alsof je op safari bent. De charmante lodges zijn voorzien van alle gemakken. Het ruime aanbod aan zwembaden, glijbanen, restaurants, bars en miniclubs en het dierenpark zorgen ervoor dat niemand zich hier zal vervelen. Tijgers, leeuwen, geitjes, flamingo's, neushoorns, aapjes, olifanten… ze zijn hier allemaal! Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Costa Blanca bij Magic Natura Animal, Waterpark & Polynesian Lodge.

 

Reviews Magic Natura Animal, Waterpark & Polynesian Lodge

Magic Natura Animal, Waterpark & Polynesian Lodge heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Magic Natura Animal, Waterpark & Polynesian Lodge een 6.9 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Magic Natura Animal, Waterpark & Polynesian Lodge Benidorm, Costa Blanca.

TUI Magic Natura Animal, Waterpark & Polynesian Lodge aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit vakantiepark in Benidorm:

  • Bar
  • Zwembad
  • Entertainment ,

Charmante houten lodges, Beleef de wondere dierenwereld, Kids? De tijd van hun leven, All Inclusive, zorgeloos genieten, Spetteren in het waterpark, Elke dag animatievertier & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Spanje/vakantiepark.

Magic Natura Animal, Waterpark & Polynesian Lodge Nederlandse reviews
Magic Natura Animal, Waterpark & Polynesian Lodge beoordelingen
Magic Natura Animal, Waterpark & Polynesian Lodge ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Magic Natura Animal, Waterpark & Polynesian Lodge in Benidorm