Hotel Zel Costa Brava – inclusief huurauto aanbieding

Hotel Zel Costa Brava - inclusief huurauto sunweb

Boek nu Hotel Zel Costa Brava – inclusief huurauto via Sunweb.nl vanaf € 793.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Tossa de Mar. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Costa Brava. De genoemde aanbieding van € 793.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 06/11/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LO .

Hotel Zel Costa Brava is een topadres voor een heerlijke vakantie aan de prachtige Costa Brava. Je verblijft hier vlak bij twee mooie baaien en blijf je liever bij het hotel, dan is er een zwembad voor een frisse duik. De kamers zijn modern ingericht en er zijn diverse faciliteiten voor jong en oud. Kinderen maken gemakkelijk vriendjes in de speeltuin of bij de miniclub en wil jij even ontspannen, dan kan dat in het wellnesscenter. En dan zijn er ook nog eens diverse bars en restaurants om de smaakpapillen te prikkelen!

 

Hotel Zel Costa Brava – inclusief huurauto reviews

Hotel Zel Costa Brava – inclusief huurauto heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Zel Costa Brava – inclusief huurauto zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Zel Costa Brava – inclusief huurauto een op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Zel Costa Brava – inclusief huurauto

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Tossa de Mar. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Vlak bij twee mooie baaien;Diverse restaurants & bars;Leuk voor jong en oud

Ligging en adres Hotel Zel Costa Brava – inclusief huurauto in Tossa de Mar

Hotel Zel Costa Brava - inclusief huurauto 2024
Hotel Zel Costa Brava - inclusief huurauto reviews