Hotel Vincci Selección La Plantacion del Sur aanbieding

Hotel Vincci Selección La Plantacion del Sur sunweb

Boek nu Hotel Vincci Selección La Plantacion del Sur via Sunweb.nl vanaf € 789.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Costa Adeje. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Tenerife. De genoemde aanbieding van € 789.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 12/10/2024. Je verblijft in kamertype Aparthotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LO .

Hotel Vincci Selección La Plantacion del Sur is een super-de-luxe adres voor een heerlijke vakantie op het mooie Tenerife. Hier verdwijnt alle stress als sneeuw voor de zon en ontbreekt het je aan werkelijk niets. Geniet hier in de prachtige tuin vol palmbomen, bij het fijne zwembad op een ligbedje en bestel zo nu en dan een lekker drankje. De kamers zijn tot in de puntjes verzorgd, er zijn diverse terrassen en wil je echt even helemaal ontspannen: er is een wellness met rustgevende faciliteiten.

 

Hotel Vincci Selección La Plantacion del Sur reviews

Hotel Vincci Selección La Plantacion del Sur heeft 5 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Vincci Selección La Plantacion del Sur zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Vincci Selección La Plantacion del Sur een op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Vincci Selección La Plantacion del Sur

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Costa Adeje. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Luxe adres voor heerlijke vakantie;Tuin met wuivende palmbomen en zwembad;Kamers tot in de puntjes verzorgd

Ligging en adres Hotel Vincci Selección La Plantacion del Sur in Costa Adeje

Hotel Vincci Selección La Plantacion del Sur 2024
Hotel Vincci Selección La Plantacion del Sur reviews