Hotel Spring Arona Gran aanbieding

Boek nu Hotel Spring Arona Gran via Sunweb.nl vanaf € 576.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Los Cristianos. De verzorging is Halfpension tijdens deze Sunweb vakantie in Tenerife. De genoemde aanbieding van 629.35 is voor een vakantie van dagen met vertrek op 12/15/2021.

Wie even helemaal tot rust wilt komen, is bij hotel Arona Gran op aan het juiste adres. Dit is het perfecte hotel als je optimaal wilt genieten van uitstekende service en een prachtige ligging aan de wandelboulevard van het magische Los Christianos. De kamers zijn van hoog comfort en zijn alle voorzien van een balkon met een spectaculair uitzicht. Neem een verkoelende duik in één van de twee zwembaden of sla je slag op de squashbaan. Ga je ’s avonds genieten van het show cooking in het restaurant ‘Las Visitas’ Of kies voor het grill restaurant ‘La Palapa’. De plaatsen die je zult bezoeken, het eten waar je van geniet en de momenten die je samen deelt, zullen jouw vakantie in het mooie Tenerife uniek maken!

 

Hotel Spring Arona Gran reviews

Hotel Spring Arona Gran heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Spring Arona Gran zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Spring Arona Gran een 9.7 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Spring Arona Gran

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . Hotel Spring Arona Gran is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

 • Flexibel gratis vakanties omboeken. *
 • Repatriëringsgarantie *
 • Geldteruggarantie *
 • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming *
  *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en Covid Comfort diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

 • afstand tot strand circa 600 meter: Los Cristianos beach circa 600 meter
 • afstand tot strand circa 600 meter: Los Cristianos beach circa 600 meter
 • afstand tot dichtstbijzijnde restaurant
 • afstand tot pinautomaat
 • afstand tot dichtstbijzijnde ziekenhuis
 • afstand tot dichtstbijzijnde arts

 

Hotel Spring Arona Gran beoordelingen
Hotel Spring Arona Gran reviews

Ligging en adres Hotel Spring Arona Gran in Los Cristianos