Hotel Roca Esmeralda & Spa – halfpension aanbieding

Boek nu Hotel Roca Esmeralda & Spa – halfpension via Sunweb.nl vanaf € 526.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Calpe. De verzorging is HP tijdens deze Sunweb vakantie in Costa Blanca. De genoemde aanbieding van € 526.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 04/09/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van HP .

Hotel Roca Esmeralda & Spa is een vrij groot, al wat ouder hotel met een zeer levendige sfeer. Het is goed onderhouden en de ligging is fantastisch: praktisch aan het schitterende strand. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al met je voeten in het zand, heerlijk!

Bij het leuke zwembad kun je de hele dag genieten van de zon, een lekker drankje en (wat luidere) muziek. De kamers zijn netjes ingericht en van alle gemakken voorzien. Voor wie graag wil ontspannen is er een spa met sauna en Turks stoombad. Wie graag een beetje actief is, kan naar de fitnessruimte voor een work-out of mee doen met de activiteiten van het animatieteam!

 

Hotel Roca Esmeralda & Spa – halfpension reviews

Hotel Roca Esmeralda & Spa – halfpension heeft 3 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Roca Esmeralda & Spa – halfpension zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Roca Esmeralda & Spa – halfpension een 8.2 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Roca Esmeralda & Spa – halfpension

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Calpe. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Fantastische ligging;Spa & Fitness;Levendige sfeer;Animatie voor jong en oud

Ligging en adres Hotel Roca Esmeralda & Spa – halfpension in Calpe

Hotel Roca Esmeralda & Spa - halfpension 2024
Hotel Roca Esmeralda & Spa - halfpension reviews