Hotel Paradise Lago Taurito aanbieding

Boek nu Hotel Paradise Lago Taurito via Sunweb.nl vanaf € 434.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Playa Taurito. De verzorging is All inclusive tijdens deze Sunweb vakantie in Gran Canaria. De genoemde aanbieding van 469.00 is voor een vakantie van dagen met vertrek op 05/31/2021.

Het Hotel Paradise Lago Taurito ligt maar 5 minuutjes van het strand af en biedt een zorgvrije vakantie voor de hele familie. Ga een dagje naar de zee of ga op pad met de bus, de bushalte is toch dichtbij. In het hotel zelf valt ook genoeg te beleven, zo is er een uitgebreide spa, animatie voor jong en oud en zijn er sportactiviteiten.De kamers zijn ruim en comfortabel ingericht. In het restaurant kun je terecht voor verschillende, smakelijke maaltijden. Voor de kids is er genoeg te doen, zo zijn er meerdere kidsclubs voor verschillende leeftijden waar leuke en uitdagende activiteiten worden georganiseerd. Natuurlijk kunnen zij ook al hun energie kwijt in het aquapark voor uren waterpret. Voor een gezellige vakantie onder de zon ben je aan het goede adres bij Het Hotel Paradise Lago Taurito.

boek via Sunweb

Bekijk ook
Appartementen Miramar aanbieding

Hotel Paradise Lago Taurito reviews

Hotel Paradise Lago Taurito heeft 3 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Paradise Lago Taurito zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Paradise Lago Taurito een 7.1 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Paradise Lago Taurito

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . Hotel Paradise Lago Taurito is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals flexibel omboeken.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

  • afstand tot strand circa 200 meter
  • afstand tot strand circa 200 meter
  • afstand tot bushalte circa 300 meter
  • afstand tot luchthaven circa 55 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 100 meter
  • afstand tot pinautomaat circa 20 meter
  • afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 20 meter

Hotel Paradise Lago Taurito beoordelingen
Hotel Paradise Lago Taurito reviews

Ligging en adres Hotel Paradise Lago Taurito in Playa Taurito