Hotel Olé Tropical Tenerife – adults only aanbieding

Hotel Olé Tropical Tenerife - adults only sunweb

Boek nu Hotel Olé Tropical Tenerife – adults only via Sunweb.nl vanaf € 688.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Playa de las Americas. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Tenerife. De genoemde aanbieding van € 688.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 12/07/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LO .

Hotel Olé Tropical Tenerife ligt vlak bij het strand en een klein stukje lopen van de vele bars en restaurantjes.

De kamers zijn modern, ruim en licht. Voor je ontbijt, lunch en diner kun je aanschuiven in het buffetrestaurant en de poolbar schenkt zonder twijfel je favoriete drankje. Je kunt er zelfs voor kiezen om te verblijven op basis van all inclusive, zodat je helemaal nergens meer aan hoeft te denken. Met diverse buitenzwembaden en een fitnessruimte kun je ook nog eens lekker actief bezig zijn.

 

Hotel Olé Tropical Tenerife – adults only reviews

Hotel Olé Tropical Tenerife – adults only heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Olé Tropical Tenerife – adults only zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Olé Tropical Tenerife – adults only een 7.8 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Olé Tropical Tenerife – adults only

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Playa de las Americas. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Adults only 16+;Centraal gelegen in Playa del Las Américas

Ligging en adres Hotel Olé Tropical Tenerife – adults only in Playa de las Americas

Hotel Olé Tropical Tenerife - adults only 2024
Hotel Olé Tropical Tenerife - adults only reviews