Hotel Occidental Pueblo Acantilado aanbieding

Hotel Occidental Pueblo Acantilado sunweb

Boek nu Hotel Occidental Pueblo Acantilado via Sunweb.nl vanaf € 692.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige El Campello. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Costa Blanca. De genoemde aanbieding van € 692.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 05/21/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LO .

Hotel Occidental Pueblo Acantilado ligt op een erg rustige, maar schitterende locatie: boven op een klif met uitzicht op de Middellandse Zee. Het is gebouwd in de vorm van een pittoresk dorpje aan de Costa Blanca met pleintjes, mooie koepels en gezellige terrasjes.

De prachtig ingerichte appartementen bevinden zich in kleurrijke huisjes. Voor een frisse duik is er een zwembad en om te ontspannen is er een spa, waar je kunt bubbelen in een jacuzzi of kunt genieten van een massage. Aan kleine vakantiegangers is gedacht; zij zullen zich goed vermaken bij de miniclub en in de speeltuin.

Eten en drinken is in Hotel Occidental Pueblo Acantilado een feestje! In de restaurants worden smakelijke gerechten geserveerd en voor een lekker drankje kun je terecht bij de gezellige bar. Eigenlijk vind je hier alles wat je nodig hebt om je uitstekend te kunnen vermaken op die lange zomerse dagen.

 

Hotel Occidental Pueblo Acantilado reviews

Hotel Occidental Pueblo Acantilado heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Occidental Pueblo Acantilado zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Occidental Pueblo Acantilado een 8.1 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Occidental Pueblo Acantilado

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in El Campello. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Schitterend uitzicht;Typisch Spaans dorpje;Moderne inrichting

Ligging en adres Hotel Occidental Pueblo Acantilado in El Campello

Hotel Occidental Pueblo Acantilado 2024
Hotel Occidental Pueblo Acantilado reviews