Hotel Mongibello – logies ontbijt aanbieding

Hotel Mongibello - logies ontbijt sunweb

Boek nu Hotel Mongibello – logies ontbijt via Sunweb.nl vanaf € 915.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Santa Eulalia. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Ibiza. De genoemde aanbieding van € 915.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/09/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LO .

Hotel Mongibello is een spiksplinternieuw adres op Ibiza. Op dit bijzondere plekje ga je een heerlijke, welverdiende vakantie tegemoet.

De aankleding van het hotel is geïnspireerd door de Italiaanse Dolce Vita, wat staat voor het goede leven. En waar kun je daar nu beter van proeven dan op een plek waar alle facetten van dit leven samenkomen? Van de prachtig gedecoreerde entree en perfect gestylde bar tot aan de het zeer zonnige terras bij het mooi aangelegde zwembad. Werkelijk alles is tot in de puntjes verzorgd in dit fantastische hotel.

De kamers zijn ingericht met die typisch Italiaanse flair en perfect om in weg te dromen. En misschien wel het meest belangrijk als het om genieten gaat: in de smaakvolle restaurants wordt iedere dag weer gezorgd voor allerlei lekkernijen én natuurlijk voor een fijne, mediterrane sfeer.

 

Hotel Mongibello – logies ontbijt reviews

Hotel Mongibello – logies ontbijt heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Mongibello – logies ontbijt zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Mongibello – logies ontbijt een 7.2 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Mongibello – logies ontbijt

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Santa Eulalia. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Spiksplinternieuw hotel geopend eind juni 2023;Geïnspireerd door de Italiaanse Dolce Vita;Prachtig zwembadterras met uitzicht over zee

Ligging en adres Hotel Mongibello – logies ontbijt in Santa Eulalia

Hotel Mongibello - logies ontbijt 2024
Hotel Mongibello - logies ontbijt reviews