Hotel Mac Paradiso Garden aanbieding

Hotel Mac Paradiso Garden sunweb

Boek nu Hotel Mac Paradiso Garden via Sunweb.nl vanaf € 512.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Playa de Palma. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Mallorca. De genoemde aanbieding van Flight is voor een vakantie van Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen dagen met vertrek op 4. Je verblijft in kamertype . De verzorging is op basis van LO.

Hotel Mac Paradiso Garden ligt tussen Playa de Palma en El Arenal in, vlak bij het prachtige strand. Op het zonneterras van het zwembad geniet je van de warme zon, en aan de tropische bar van een heerlijke cocktail. In het hoogseizoen zorgt een dj of een bandje op verschillende avonden in de week voor een gezellig optreden. Op de overige avonden hoef je je ook zeker niet te vervelen, want er is een lange, levendige boulevard in de buurt!

 

Hotel Mac Paradiso Garden reviews

Hotel Mac Paradiso Garden heeft c/ perla, 28 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Mac Paradiso Garden zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Mac Paradiso Garden een 07600 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Mac Paradiso Garden

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . Hotel Mac Paradiso Garden is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

  • EUR

Ligging en adres Hotel Mac Paradiso Garden in Playa de Palma
Hotel Mac Paradiso Garden staat bekend om https://www.sunweb.nl/vakantie/spanje/mallorca, en . 0, en .
Hotel Mac Paradiso Garden 2023
Hotel Mac Paradiso Garden reviews