Hotel LIVVO Costa Taurito aanbieding

Hotel LIVVO Costa Taurito sunweb

Boek nu Hotel LIVVO Costa Taurito via Sunweb.nl vanaf € 596.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Playa Taurito. De verzorging is AI tijdens deze Sunweb vakantie in Gran Canaria. De genoemde aanbieding van € 596.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/08/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van AI .

Hotel LIVVO Costa Taurito ligt maar 5 minuutjes van het strand af en biedt een zorgvrije vakantie voor de hele familie. Ga een dagje naar de zee of ga op pad met de bus, de bushalte is toch dichtbij. In het hotel zelf valt ook genoeg te beleven, zo is er een uitgebreide spa, animatie voor jong en oud en zijn er sportactiviteiten.

De kamers zijn ruim en comfortabel ingericht. In het restaurant kun je terecht voor verschillende, smakelijke maaltijden. Voor de kids is er genoeg te doen, zo is er een miniclub, waar leuke en uitdagende activiteiten worden georganiseerd. Natuurlijk kunnen zij ook al hun energie kwijt in het aquapark voor uren waterpret.

 

Hotel LIVVO Costa Taurito reviews

Hotel LIVVO Costa Taurito heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel LIVVO Costa Taurito zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel LIVVO Costa Taurito een 7.2 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel LIVVO Costa Taurito

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Playa Taurito. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Familiehotel;Spetterend aquapark;Mini-, kids- en tienerclub;Dicht bij het strand

Ligging en adres Hotel LIVVO Costa Taurito in Playa Taurito

Hotel LIVVO Costa Taurito 2024
Hotel LIVVO Costa Taurito reviews