Hotel Labranda Aloe Club Resort aanbieding

Boek nu Hotel Labranda Aloe Club Resort via Sunweb.nl vanaf € 603.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Corralejo. De verzorging is AI tijdens deze Sunweb vakantie in Fuerteventura. De genoemde aanbieding van Flight is voor een vakantie van Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen dagen met vertrek op 3. Je verblijft in kamertype . De verzorging is op basis van AI.

Hotel Labranda Aloe Club Resort is een heerlijk vakantieadres voor jong en oud. Het heeft alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie op het prachtige eiland Fuerteventura. Vanaf het hotel rijdt er een shuttlebusje naar het adembenemende zandstrand, waar je 1x per dag gratis gebruik van kunt maken.

De knusse appartementen zijn verspreid over gebouwen van drie verdiepingen. Tussen de appartementen in ligt het zonneterras vol palmbomen en er zijn meerdere zwembaden waar je uit kunt kiezen. Kinderen kunnen plezier maken in de twee aparte kinderbadjes of meedoen met leuke activiteiten bij de miniclub. Heb je trek in een hapje en een drankje? Bij de poolbar serveren ze vrolijk gekleurde drankjes en in het buffetrestaurant staat een smakelijk, buffet voor je klaar met lokale- en internationale gerechten.

 

Hotel Labranda Aloe Club Resort reviews

Hotel Labranda Aloe Club Resort heeft avenida pedro guy van daele s/n sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Labranda Aloe Club Resort zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Labranda Aloe Club Resort een 35660 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Labranda Aloe Club Resort

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . Hotel Labranda Aloe Club Resort is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

  • EUR

Ligging en adres Hotel Labranda Aloe Club Resort in Corralejo
Hotel Labranda Aloe Club Resort staat bekend om https://www.sunweb.nl/vakantie/spanje/fuerteventura, en . 0, en .
Hotel Labranda Aloe Club Resort 2023
Hotel Labranda Aloe Club Resort reviews