Hotel IPV Palace & Spa aanbieding

Hotel IPV Palace & Spa sunweb

Boek nu Hotel IPV Palace & Spa via Sunweb.nl vanaf € 555.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Fuengirola. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Costa del Sol. De genoemde aanbieding van € 555.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 01/20/2025. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LO .

Hotel IPV Palace & Spa is een prachtig hotel vrijwel direct aan het strand. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al met je voeten in het zand. De kamers zijn modern ingericht en er zijn faciliteiten voor jong en oud. Wat dacht je van een spa om extra tot rust te komen en een fijn terras waar je lekker kunt eten en nippen van een drankje? Kinderen worden vermaakt bij de miniclub en de allerkleinsten kunnen met water spetteren in het kinderbadje.

 

Hotel IPV Palace & Spa reviews

Hotel IPV Palace & Spa heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel IPV Palace & Spa zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel IPV Palace & Spa een op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel IPV Palace & Spa

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Fuengirola. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Vrijwel direct aan het strand;Miniclub;Moderne kamers;Uitgebreide spa;Twee restaurants & bars

Ligging en adres Hotel IPV Palace & Spa in Fuengirola

Hotel IPV Palace & Spa 2024
Hotel IPV Palace & Spa reviews