Hotel Iberostar Playa de Muro aanbieding

Boek nu Hotel Iberostar Playa de Muro via Sunweb.nl vanaf € 847.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Playa de Muro. De verzorging is HP tijdens deze Sunweb vakantie in Mallorca. De genoemde aanbieding van € 847.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/22/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van HP .

Hotel Iberostar Playa de Muro ligt direct aan het prachtige strand. Dit luxe hotel biedt faciliteiten voor jong en oud. Kleine vakantiegangers beleven een toptijd bij de mini- of kidsclub en voor volwassenen is er een prachtig spa om heerlijk te ontspannen. Je kunt bijna de hele dag door genieten van lekker eten en voor verkoelende drankjes wordt gezorgd bij de diverse bars.

 

Hotel Iberostar Playa de Muro reviews

Hotel Iberostar Playa de Muro heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Iberostar Playa de Muro zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Iberostar Playa de Muro een 8.6 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Iberostar Playa de Muro

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Playa de Muro. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Aan het prachtige strand;Vier verschillende bars;Mini- en kidsclub;Heerlijk buffet & à-la-carte

Ligging en adres Hotel Iberostar Playa de Muro in Playa de Muro

Hotel Iberostar Playa de Muro 2024
Hotel Iberostar Playa de Muro reviews