Hotel Iberostar Bahia de Palma – adults only aanbieding

Boek nu Hotel Iberostar Bahia de Palma – adults only via Sunweb.nl vanaf € 711.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Playa de Palma. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Mallorca. De genoemde aanbieding van € 711.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 04/03/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LO .

Hotel Iberostar Bahia de Palma is een topadres in Playa de Palma. Het ligt vlak bij het strand: je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al met je voeten in het zand. Je verblijft ook nog eens vlak bij winkels, restaurants en bars, altijd gezellig om wat levendigheid in de buurt te hebben.

In Iberostar Bahia de Palma is ook nog eens aan alles gedacht. Het eten is heerlijk en er is een mooi dakterras met zwembad waar het goed toeven is. De kamers zijn modern ingericht: hier val je iedere avond vast snel in slaap na een dag zon, zee en strand. Vergeet ook niet het eiland te verkennen, Mallorca is echt prachtig!

 

Hotel Iberostar Bahia de Palma – adults only reviews

Hotel Iberostar Bahia de Palma – adults only heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Iberostar Bahia de Palma – adults only zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Iberostar Bahia de Palma – adults only een 8.7 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Iberostar Bahia de Palma – adults only

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Playa de Palma. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Adults only 16+;Heerlijk eten;Vrijwel aan het strand;Dakterras met zwembad;Moderne kamers

Ligging en adres Hotel Iberostar Bahia de Palma – adults only in Playa de Palma

Hotel Iberostar Bahia de Palma - adults only 2024
Hotel Iberostar Bahia de Palma - adults only reviews