Hotel Iberostar Alcudia Park aanbieding

Boek nu Hotel Iberostar Alcudia Park via Sunweb.nl vanaf € 673.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Playa de Muro. De verzorging is HP tijdens deze Sunweb vakantie in Mallorca. De genoemde aanbieding van Flight is voor een vakantie van Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen dagen met vertrek op 4. Je verblijft in kamertype . De verzorging is op basis van HP.

Hotel Iberostar Alcudia Park is een luxe adres in het levendige Alcudia. Het ligt vrijwel aan het brede, kindvriendelijke strand. Je hoeft alleen maar de wandelboulevard over te steken en je staat al met je voeten in het zand. Eenmaal op het strand kun je heel ver de zee in lopen. En in het hotel geniet je van allerlei fijne faciliteiten zoals de spa en het buitenzwembad. Erg luxe is het als je een prestigekamer geboekt hebt. Je hebt dan toegang tot het mooie dakterras met ligstoelen, jacuzzi’s en. .. een schitterend uitzicht over de prachtige baai van Alcudia.

 

Hotel Iberostar Alcudia Park reviews

Hotel Iberostar Alcudia Park heeft avenida albufera, 30 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Iberostar Alcudia Park zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Iberostar Alcudia Park een 07458 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Iberostar Alcudia Park

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . Hotel Iberostar Alcudia Park is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

  • EUR

Ligging en adres Hotel Iberostar Alcudia Park in Playa de Muro
Hotel Iberostar Alcudia Park staat bekend om https://www.sunweb.nl/vakantie/spanje/mallorca, en . 8.8, en .
Hotel Iberostar Alcudia Park 2023
Hotel Iberostar Alcudia Park reviews