Hotel htop Calella Palace aanbieding

Hotel htop Calella Palace sunweb

Boek nu Hotel htop Calella Palace via Sunweb.nl vanaf € 462.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Calella. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Costa Brava. De genoemde aanbieding van € 462.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/12/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LO .

Het eenvoudige Hotel htop Calella Palace ligt op circa tien minuten lopen van het prachtige strand en het leuke centrum. Op het dak van het hotel vind je een zonneterras en een jacuzzi. Hier kun je met een drankje genieten van een ondergaande zon. In het hoogseizoen kan het wat drukker zijn in dit hotel in verband met groepen jongeren die er verblijven.

 

Hotel htop Calella Palace reviews

Hotel htop Calella Palace heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel htop Calella Palace zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel htop Calella Palace een 6.9 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel htop Calella Palace

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Calella. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Dakterras;Goede ligging

Ligging en adres Hotel htop Calella Palace in Calella

Hotel htop Calella Palace 2024
Hotel htop Calella Palace reviews