Hotel H10 Estepona Palace aanbieding

Hotel H10 Estepona Palace sunweb

Boek nu Hotel H10 Estepona Palace via Sunweb.nl vanaf € 500.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Estepona. De verzorging is HP tijdens deze Sunweb vakantie in Costa del Sol. De genoemde aanbieding van € 500.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 01/11/2025. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van HP .

Hotel H10 Estepona Palace ligt direct aan het strand net buiten Estepona. Een heerlijke rustige ligging voor als je op zoek bent naar een ontspannen vakantie. Het witte gebouw steekt mooi af bij de prachtige groene palmbomen en kleurige bloemen. Zeker in de avond is dit een schitterend plaatje.

Ontspannen zal je zeker terug komen van je vakantie. De kamers zijn licht en hebben een frisse uitstraling met witte tegels en moderne meubels. Het gezellige zwembad heeft een aparte vorm en 2 watervallen die uit het gebouw lijken te komen. In het restaurant kan je terecht voor verschillende gerechten en showcooking. Daarnaast is er een bar met live muziek en een poolbar.

 

Hotel H10 Estepona Palace reviews

Hotel H10 Estepona Palace heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel H10 Estepona Palace zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel H10 Estepona Palace een 8.1 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel H10 Estepona Palace

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Estepona. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Aan het strand;Voor een ontspannen vakantie;Mooi zwembad met watervallen;Restaurant met showcooking

Ligging en adres Hotel H10 Estepona Palace in Estepona

Hotel H10 Estepona Palace 2024
Hotel H10 Estepona Palace reviews