Hotel GF Isabel aanbieding

Hotel GF Isabel sunweb

Boek nu Hotel GF Isabel via Sunweb.nl vanaf € 498.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Costa Adeje. De verzorging is Logies ontbijt tijdens deze Sunweb vakantie in Tenerife. De genoemde aanbieding van 497.90 is voor een vakantie van dagen met vertrek op 12/12/2021.

Hotel GF Isabel is een heerlijk adres voor een topvakantie op Tenerife. Er is een mooi zwembad voor de nodige uurtjes waterpret en een terras waar je van het zonnetje geniet. Extra ontspannen kan in het wellnesscenter en voor lekker eten wordt gezorgd. Wat is het toch fijn om een tijdje geen boodschappen te hoeven doen!Kleine vakantiegangers beleven eveneens een hele fijne vakantie in dit hotel: er is een splashpool, een leuke speeltuin en zelfs een ballenbak! En last but not least: de appartementen zijn zeer confortabel. Hier valt iedereen ’s avonds vast als een blok in slaap. Prettige vakantie!

 

Hotel GF Isabel reviews

Hotel GF Isabel heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel GF Isabel zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel GF Isabel een op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel GF Isabel

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . Hotel GF Isabel is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Flexibel gratis vakanties omboeken. *
  • Repatriëringsgarantie *
  • Geldteruggarantie *
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en Covid Comfort diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

  • afstand tot strand circa 600 meter
  • afstand tot strand circa 600 meter

 

Hotel GF Isabel beoordelingen
Hotel GF Isabel reviews

Ligging en adres Hotel GF Isabel in Costa Adeje