Hotel Evenia Olympic Park/Garden aanbieding

Boek nu Hotel Evenia Olympic Park/Garden via Sunweb.nl vanaf € 587.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Lloret de Mar. De verzorging is AI tijdens deze Sunweb vakantie in Costa Brava. De genoemde aanbieding van € 587.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/12/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van AI .

Evenia Olympic Park/Garden is een uniek hotel in het gezellige Lloret de Mar. Het heeft een rustige ligging, maar het levendige centrum ligt op circa 700 meter afstand. Bij Hotel Olympic Park/Garden zal iedereen zich vermaken. Heerlijk zonnen en tot rust komen kan op de mooie zonneweide aan het zwembad. Actievelingen kunnen zich uitleven in het sportcentrum of op de tennisbaan. En de kleintjes hebben pret in de miniclub of de speeltuin.

Als het weer een dagje niet mee zit, kun je een duik nemen in het binnenzwembad. Het dak van dit binnenbad kan ook nog eens open in de zomer. Evenia Olympic Park/Garden heeft ook een fantastisch waterpark voor uren waterpret! Er is een zwembad met een aantal waterglijbanen (toegankelijk vanaf 1.10 meter) en er is een grote waterspeeltuin compleet met piratenboot en wat kleinere glijbanen voor de jongste vakantiegangers.

Het garden gebouw ligt bij de waterglijbanen, bij het park gebouw bevinden zich de onregelmatig gevormde zwembaden en beide gebouwen zijn met elkaar verbonden.

 

Hotel Evenia Olympic Park/Garden reviews

Hotel Evenia Olympic Park/Garden heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Evenia Olympic Park/Garden zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Evenia Olympic Park/Garden een 7.8 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Evenia Olympic Park/Garden

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Lloret de Mar. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Waterglijbanen & waterspeeltuin met piratenboot;Binnen- en buitenzwembad;Veel faciliteiten voor jong en oud

Ligging en adres Hotel Evenia Olympic Park/Garden in Lloret de Mar

Hotel Evenia Olympic Park/Garden 2024
Hotel Evenia Olympic Park/Garden reviews