Hotel Estival Centurion Playa aanbieding

Boek nu Hotel Estival Centurion Playa via Sunweb.nl vanaf € 339.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Cambrils. De verzorging is Halfpension tijdens deze Sunweb vakantie in Costa Dorada. De genoemde aanbieding van 449.00 is voor een vakantie van dagen met vertrek op 10/03/2021.

Hotel Estival Centurion Playa heeft een ideale ligging direct aan het strand alleen gescheiden door de promenade. Een rustige vakantie om weer even helemaal op te laden? Dan ben je hier op de juiste plek. Het zwembad is aangelegd aan de achterkant van het hotel en vanaf je ligbed kijk je zo uit op de zee. Je avondeten nuttig je op het terras aan het zwembad wat een romantische sfeer geeft. Hoewel je hier volop kunt relaxen, heb je ook de mogelijkheid om te werken aan je conditie in de fitnessruimte. De stijve spieren komen weer helemaal los tijdens een bezoek aan de spa.

 

Hotel Estival Centurion Playa reviews

Hotel Estival Centurion Playa heeft 4.5 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Estival Centurion Playa zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Estival Centurion Playa een 8.4 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Estival Centurion Playa

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . Hotel Estival Centurion Playa is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Flexibel gratis vakanties omboeken. *
  • Repatriëringsgarantie *
  • Geldteruggarantie *
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en Covid Comfort diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

  • aan het strand
  • aan het strand
  • afstand tot bushalte circa 10 meter

 

Hotel Estival Centurion Playa beoordelingen
Hotel Estival Centurion Playa reviews

Ligging en adres Hotel Estival Centurion Playa in Cambrils