Hotel en Appartement Los Alamos aanbieding

Hotel en Appartement Los Alamos sunweb

Boek nu Hotel en Appartement Los Alamos via Sunweb.nl vanaf € 639.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Benidorm. De verzorging is Logies tijdens deze Sunweb vakantie in Costa Blanca. De genoemde aanbieding van 689.00 is voor een vakantie van dagen met vertrek op 07/07/2021.

Hotel en Appartement Los Alamos ligt vlak bij het oude centrum van Benidorm en het Levante strand, perfect! Je hoeft dus maar een klein stukje te wandelen en je kunt al genieten van zon en zee. Maar een dagje ontspannen bij het zwembad is natuurlijk ook mogelijk. ’s Avonds is het gezellig om over de mooie boulevard te wandelen en een terras op te zoeken. Blijf je liever bij het hotel: de ober zorgt graag voor jouw favoriete drankje. Geniet van deze heerlijke vakantie in Benidorm.

 

Hotel en Appartement Los Alamos reviews

Hotel en Appartement Los Alamos heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel en Appartement Los Alamos zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel en Appartement Los Alamos een 7.9 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel en Appartement Los Alamos

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . Hotel en Appartement Los Alamos is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

 • Flexibel gratis vakanties omboeken. *
 • Repatriëringsgarantie *
 • Geldteruggarantie *
 • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming *
  *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en Covid Comfort diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

 • afstand tot strand circa 200 meter (zandstrand)
 • afstand tot strand circa 200 meter (zandstrand)
 • afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 350 meter
 • afstand tot luchthaven ALC circa 60 kilometer
 • afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 150 meter

 

Hotel en Appartement Los Alamos beoordelingen
Hotel en Appartement Los Alamos reviews

Ligging en adres Hotel en Appartement Los Alamos in Benidorm