Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas – adults only aanbieding

Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas - adults only sunweb

Boek nu Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas – adults only via Sunweb.nl vanaf € 632.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Las Palmas. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Gran Canaria. De genoemde aanbieding van € 632.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 05/14/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LO .

Een zwembad met uitzicht op zee, een fantastische ligging aan de boulevard en moderne kamers. Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas is een adults only hotel en biedt alle ingrediënten voor een heerlijke zonvakantie.

Ontspanning staat voorop op dit adres. Plof neer op een ligstoel bij het zwembad of op het strand. En geniet van een ontspannende behandeling in de schoonheidssalon. Wil je tijdens het zonnen een hapje en een drankje? Daar wordt voor gezorgd bij de poolbar. Het restaurant biedt een ontbijt- en avondbuffet, zodat je zowel ’s ochtends als ’s avonds volop keuze hebt.

 

Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas – adults only reviews

Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas – adults only heeft 5 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas – adults only zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas – adults only een 8.4 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas – adults only

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Las Palmas. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Adults only 16+;Aan de boulevard;Uitzicht op het strand

Ligging en adres Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas – adults only in Las Palmas

Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas - adults only 2024
Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas - adults only reviews