Hotel Best Tenerife aanbieding

Hotel Best Tenerife sunweb

Boek nu Hotel Best Tenerife via Sunweb.nl vanaf € 629.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Playa de las Americas. De verzorging is Logies ontbijt tijdens deze Sunweb vakantie in Tenerife. De genoemde aanbieding van 659.83 is voor een vakantie van dagen met vertrek op 04/29/2022.

Hotel Best Tenerife is een perfect adres voor een heerlijke vakantie op de Canarische eilanden. Je hebt hier alles bij de hand wat je nodig hebt, het strand is vlakbij en ook naar het centrum kun je lopen.Best Tenerife heeft een groot zwembad waar je op ieder moment van de dag in kunt springen. Het terras in de tuin is perfect om te luieren, weg te dommelen, een boek te lezen of om te nippen van een koel drankje. Extra ontspannen kan in de mooie spa met binnenzwembad. En kinderen hebben hier eveneens een topvakantie vanwege de miniclub, waar leuke activiteiten voor hen georganiseerd worden.Lekker eten tijdens de vakantie is erg belangrijk en daarom wordt er iedere dag weer voor goede maaltijden gezorgd in het restaurant. Heb je tussendoor trek, dan kun je terecht bij de snackbar voor smakelijke snacks. De extra pondjes wandel je er zo weer af tijdens een mooie avondwandeling. Fijne vakantie!

 

Hotel Best Tenerife reviews

Hotel Best Tenerife heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Best Tenerife zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Best Tenerife een op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Best Tenerife

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . Hotel Best Tenerife is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

 • Flexibel gratis vakanties omboeken. *
 • Repatriëringsgarantie *
 • Geldteruggarantie *
 • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming *
  *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en Covid Comfort diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

 • afstand tot strand circa 350 meter (zandstrand)
 • afstand tot strand circa 350 meter (zandstrand)
 • afstand tot bushalte circa 120 meter
 • afstand tot luchthaven circa 18 kilometer
 • afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 20 meter
 • afstand tot pinautomaat circa 30 meter
 • afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 80 meter

 

Hotel Best Tenerife beoordelingen
Hotel Best Tenerife reviews

Ligging en adres Hotel Best Tenerife in Playa de las Americas