Hotel Beatriz Playa & Spa aanbieding

Hotel Beatriz Playa & Spa sunweb

Boek nu Hotel Beatriz Playa & Spa via Sunweb.nl vanaf € 356.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Puerto del Carmen. De verzorging is Logies ontbijt tijdens deze Sunweb vakantie in Lanzarote. De genoemde aanbieding van 453.57 is voor een vakantie van dagen met vertrek op 01/07/2022.

Hotel Beatriz Playa & Spa is een heerlijk hotel, met een ligging in Matagorda (grenzend aan Puerto del Carmen) en heeft zelfs een waterval binnen! Erg fijn is dat het strand van Matagorda direct voor de deur ligt. Ook is de ligging van dit hotel goed geschikt voor het maken van fantastische tripjes, want in Puerto del Carmen verblijf je heel centraal op het zonnige eiland Lanzarote.De moderne en ruime kamers van Hotel Beatriz Playa & Spa zorgen voor een nóg comfortabeler verblijf. En om iedere dag goed te beginnen, kun je ’s morgens al aanschuiven in het buffetrestaurant voor een compleet ontbijt. Voor een lekkere snack kun je terecht in de Davao bar. ’s Avonds wordt hier regelmatig piano gespeeld, waardoor je hier volledig kunt relaxen in een fijne setting.Ontspannen staat hier centraal en veel faciliteiten zijn perfect geschikt om even helemaal weg te dromen. Zo is het ruime wellnesscenter een zeer fijn plekje voor de liefhebbers; met een groot binnenzwembad en meerdere lichaam- en gezichtsbehandelingen staan alle opties open. Ook voor de kleintjes is er volop vermaak; een kinderpark, een miniclub en animatie voor jong en oud zijn hiervan slechts enkele voorbeelden.

 

Hotel Beatriz Playa & Spa reviews

Hotel Beatriz Playa & Spa heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Beatriz Playa & Spa zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Beatriz Playa & Spa een 7.8 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Beatriz Playa & Spa

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . Hotel Beatriz Playa & Spa is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

 • Flexibel gratis vakanties omboeken. *
 • Repatriëringsgarantie *
 • Geldteruggarantie *
 • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming *
  *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en Covid Comfort diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

 • door boulevard gescheiden van het strand
 • door boulevard gescheiden van het strand
 • afstand tot bushalte circa 900 meter
 • afstand tot luchthaven circa 4,8 kilometer
 • afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 200 meter
 • afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 100 meter

 

Hotel Beatriz Playa & Spa beoordelingen
Hotel Beatriz Playa & Spa reviews

Ligging en adres Hotel Beatriz Playa & Spa in Puerto del Carmen