Hotel Barcelo Lanzarote Playa – Royal Level aanbieding

Hotel Barcelo Lanzarote Playa - Royal Level sunweb

Boek nu Hotel Barcelo Lanzarote Playa – Royal Level via Sunweb.nl vanaf € 894.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Costa Teguise. De verzorging is Halfpension tijdens deze Sunweb vakantie in Lanzarote. De genoemde aanbieding van 1103.31 is voor een vakantie van dagen met vertrek op 02/24/2022.

Hotel Barelo Lanzarote Playa – Royal Level is een topadres in een rustige omgeving. Je kunt hier dus extra goed genieten van een onbezorgde vakantie op het schitterende Lanzarote. Het ligt aan het strand, dus binnen no-timesta je met je voeten in de zee.De kamers zijn werkelijk prachtig ingericht en perfect om in uit te rusten. Proost samen ook nog op je eigen balkon na een dagje zonnen of het eiland ontdekken. En prikkel je smaakpapillen met de heerlijke de lokale- en internationale gerechten die voor je klaar staan in het restaurant.

 

Hotel Barcelo Lanzarote Playa – Royal Level reviews

Hotel Barcelo Lanzarote Playa – Royal Level heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Barcelo Lanzarote Playa – Royal Level zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Barcelo Lanzarote Playa – Royal Level een op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Barcelo Lanzarote Playa – Royal Level

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . Hotel Barcelo Lanzarote Playa – Royal Level is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

 • Flexibel gratis vakanties omboeken. *
 • Repatriëringsgarantie *
 • Geldteruggarantie *
 • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming *
  *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en Covid Comfort diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

 • aan het strand (rotsstrand)
 • aan het strand (rotsstrand)
 • afstand tot bushalte circa 50 meter
 • afstand tot luchthaven circa 12 kilometer
 • afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 50 meter

 

Hotel Barcelo Lanzarote Playa - Royal Level beoordelingen
Hotel Barcelo Lanzarote Playa - Royal Level reviews

Ligging en adres Hotel Barcelo Lanzarote Playa – Royal Level in Costa Teguise