Hotel Barceló Corralejo Sands aanbieding

Hotel Barceló Corralejo Sands sunweb

Boek nu Hotel Barceló Corralejo Sands via Sunweb.nl vanaf € 748.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Corralejo. De verzorging is HP tijdens deze Sunweb vakantie in Fuerteventura. De genoemde aanbieding van € 748.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 12/11/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van HP .

Hotel Barceló Corralejo Sands is een heerlijk hotel met vele faciliteiten voor jong en oud. Het complete hotel ligt op loopafstand van het strand, al kun je voor spetterend waterplezier ook terecht in het grote zwembad. De kinderen zullen zich vooral vermaken in het waterpeelpark. De kamers zijn comfortabel en stijlvol ingericht; heerlijk ontspannen slapen dus! Gedurende de gehele dag geniet je van een diverse keuken vol (internationale) gerechten en is er volop vermaak voor jong en oud te vinden, waarmee je zonvakantie op Fuerteventura in Hotel Barceló Corralejo Sands helemaal compleet is!

 

Hotel Barceló Corralejo Sands reviews

Hotel Barceló Corralejo Sands heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Barceló Corralejo Sands zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Barceló Corralejo Sands een 9 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Barceló Corralejo Sands

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Corralejo. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Waterspeelpark voor kinderen;Op loopsfstand van het strand;Stijlvollle kamers;Ruime keuze internationale gerechten

Ligging en adres Hotel Barceló Corralejo Sands in Corralejo

Hotel Barceló Corralejo Sands 2024
Hotel Barceló Corralejo Sands reviews