Hotel Barcelo Benidorm Beach – adults recommended aanbieding

Hotel Barcelo Benidorm Beach - adults recommended sunweb

Boek nu Hotel Barcelo Benidorm Beach – adults recommended via Sunweb.nl vanaf € 498.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Benidorm. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Costa Blanca. De genoemde aanbieding van € 498.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 12/12/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LO .

Hotel Barcelo Benidorm Beach is een fijn adres voor een heerlijke vakantie in het levendige Benidorm. Geniet hier lekker aan de rand van het zwembad met een verkoelend drankje van de bar en neem zo nu en dan een verfrissende duik in het zwembad.

Ga je graag naar het strand? Dan zit je hier helemaal perfect! Je hoeft namelijk alleen maar de gezellige wandelboulevard over te steken en je staat al met je voeten in het zand. Daar komt nog eens bij dat het leuke oorspronkelijke centrum goed aan te lopen is!

 

Hotel Barcelo Benidorm Beach – adults recommended reviews

Hotel Barcelo Benidorm Beach – adults recommended heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Barcelo Benidorm Beach – adults recommended zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Barcelo Benidorm Beach – adults recommended een 7.7 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Barcelo Benidorm Beach – adults recommended

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Benidorm. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Adults recommended;Aan de gezellige wandelboulevard;Oude centrum op loopafstand

Ligging en adres Hotel Barcelo Benidorm Beach – adults recommended in Benidorm

Hotel Barcelo Benidorm Beach - adults recommended 2024
Hotel Barcelo Benidorm Beach - adults recommended reviews