Hotel Bahia Principe Sunlight Tenerife aanbieding

Boek nu Hotel Bahia Principe Sunlight Tenerife via Sunweb.nl vanaf € 543.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Playa Paraiso. De verzorging is All inclusive tijdens deze Sunweb vakantie in Tenerife. De genoemde aanbieding van 620.52 is voor een vakantie van dagen met vertrek op 12/12/2021.

Hotel Sunlight Bahia Principe Tenerife is een uitstekend hotel met een prachtige architectuur. Het resort ziet er uit als een kleurrijk, Canarisch dorpje. Neem bij aankomst even de tijd om het resort te verkennen. Sommige kamers liggen namelijk een klein stukje wandelen van het hoofdgebouw, waar alle faciliteiten zich bevinden. Naast het genieten van alle leuke faciliteiten kun je ook heerlijk dineren. Zowel in het buffetrestaurant als in de à-la-carterestaurants zorgen de koks voor uitstekende maaltijden.

 

Hotel Bahia Principe Sunlight Tenerife reviews

Hotel Bahia Principe Sunlight Tenerife heeft 4.5 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Bahia Principe Sunlight Tenerife zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Bahia Principe Sunlight Tenerife een 8.4 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Bahia Principe Sunlight Tenerife

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . Hotel Bahia Principe Sunlight Tenerife is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Flexibel gratis vakanties omboeken. *
  • Repatriëringsgarantie *
  • Geldteruggarantie *
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en Covid Comfort diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

  • afstand tot strand circa 400 meter (via een licht hellende weg)
  • afstand tot strand circa 400 meter (via een licht hellende weg)
  • afstand tot luchthaven tenerife circa 27 kilometer
  • aan zee (geen strand)

 

Hotel Bahia Principe Sunlight Tenerife beoordelingen
Hotel Bahia Principe Sunlight Tenerife reviews

Ligging en adres Hotel Bahia Principe Sunlight Tenerife in Playa Paraiso