Hotel Allegro Isora aanbieding

Hotel Allegro Isora sunweb

Boek nu Hotel Allegro Isora via Sunweb.nl vanaf € 768.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Playa de la Arena. De verzorging is AI tijdens deze Sunweb vakantie in Tenerife. De genoemde aanbieding van € 768.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 12/07/2024. Je verblijft in kamertype Aparthotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van AI .

Hotel Allegro Isora is een zeer populair hotel en vind je in het zuidwesten van Tenerife, naast de majestueuze Los Gigantes kliffen. Dit gebied staat bekend als het gebied met de beste weersomstandigheden van het eiland en dat komt goed uit, want het strand (met kleine boulevard) van La Arena ligt vlakbij. Dit klinkt al heerlijk, maar je hoeft eigenlijk het Selection hotel niet te verlaten voor een ontspannen vakantie.

Het fijne en uitgebreide appartementencomplex is gebouwd in Creoolse stijl en oogt daarom heel kleurrijk. Uitslapen zal wel lukken in deze nette kamers met balkon of terras. En wanneer het tijd is om te eten kun je aanschuiven in het restaurant waar smakelijke maaltijden in buffetvorm worden geserveerd.

Neem plaats op één van de ligbedjes rondom het zwembad en dommel af en toe even weg. Er is een fitnessruime, zodat je tijdens je vakantie ook lekker kunt blijven sporten. In de sauna kom je vervolgens weer helemaal tot rust, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin of de kidsclub.

 

Hotel Allegro Isora reviews

Hotel Allegro Isora heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Allegro Isora zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Allegro Isora een 7.8 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Allegro Isora

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Playa de la Arena. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Sport en spel in overvloed;Plof direct op je ligbed!;Gebouwd in Creoolse stijl

Ligging en adres Hotel Allegro Isora in Playa de la Arena

Hotel Allegro Isora 2024
Hotel Allegro Isora reviews