Hotel Abora Interclub Atlantic by Lopesan aanbieding

Hotel Abora Interclub Atlantic by Lopesan sunweb

Boek nu Hotel Abora Interclub Atlantic by Lopesan via Sunweb.nl vanaf € 784.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige San Agustin. De verzorging is AI tijdens deze Sunweb vakantie in Gran Canaria. De genoemde aanbieding van € 784.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 12/10/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van AI .

Ontspannen, plezier en lekker eten; dat zijn de ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Hotel Abora Interclub by Lopesan Hotels maakt dit allemaal werkelijkheid. Gelegen in het hart van het leuke plaatsje San Agustín én dicht bij het heerlijke zandstrand.

De grote zwembaden en glijbanen staan garant voor een spetterende dag in het water. Sportliefhebbers kunnen gebruik maken van de talloze sportfaciliteiten, zoals tennisbanen en sportvelden. Het animatieteam organiseert de gehele dag door spelletjes en teamsporten. ’s Avonds worden er shows georganiseerd en voor de kleintjes is er een mini-club. De kamers zijn modern en erg kleurrijk ingericht, wat een vrolijkheid!

Een hapje eten kan in het buffetrestaurant dat een grote diversiteit aan lokale en Internationale gerechten serveert. Zin in een makkelijke hap? Bij food court kun je terecht voor een lekkere snack, terwijl je op het terras geniet van de zon. Bij de verschillende bars, verspreid over het resort, bestel je heel eenvoudig een verfrissende cocktail, cheers!

 

Hotel Abora Interclub Atlantic by Lopesan reviews

Hotel Abora Interclub Atlantic by Lopesan heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Abora Interclub Atlantic by Lopesan zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Abora Interclub Atlantic by Lopesan een 8.1 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Abora Interclub Atlantic by Lopesan

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in San Agustin. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Heerlijke zwembaden;Veel (sportieve) activiteiten;Kleurrijke, moderne kamers;Een paradijs voor kids

Ligging en adres Hotel Abora Interclub Atlantic by Lopesan in San Agustin

Hotel Abora Interclub Atlantic by Lopesan 2024
Hotel Abora Interclub Atlantic by Lopesan reviews