Estartit

Estartit Spanje L'Estartit

Boek nu Estartit via TUI vanaf € 180.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Hongarije met TUI in dit vakantiewoning. Estartit is gevestigd in L'Estartit onderdeel van Catalonië. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek . Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Je eigen vakantiewoning in de sfeervolle plaats L'Estartit! De huizen liggen verspreid in het toeristische dorp. De maximale afstand tot het strand bedraagt 5 km. Begin de dag met een duik in het zwembad of met een uitgebreid ontbijt op uw eigen terras. L’estartit is een vrij rustige stad aan de Costa Brava. De badplaats heeft een breed en kindvriendelijk strand waar ook watersporten beoefend kunnen worden. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Catalonië bij Estartit.

 

Reviews Estartit

Estartit heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Estartit een 3.4 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Estartit L'Estartit, Catalonië.

TUI Estartit aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit vakantiewoning in L'Estartit:

  • Huisdieren toegestaan,

Verzorgde vakantiewoningen, Huizen verspreid over L'Estartit, Vakantie met de hele familie, In alle rust zonnen in eigen tuin, Lekker veel privacy, Tapas eten op je eigen terras, Erkend met eco-label De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Hongarije/vakantiewoning.

Estartit Nederlandse reviews
Estartit beoordelingen
Estartit ervaringen TUI

Ligging en adres Estartit in L'Estartit