Club Torre Vella

Club Torre Vella Spanje L'Estartit

Boek nu Club Torre Vella via TUI vanaf € 51.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Spanje met TUI in dit appartement. Club Torre Vella is gevestigd in L'Estartit onderdeel van Catalonië. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek . Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Een prachtig familiecomplex met geschakelde appartementen, rustig gelegen net buiten L'Estartit (4 km). Het complex heeft een ruime tuin die zich er perfect voor leent om in te zonnen of spelen. De twee zwembaden geven op warme dagen een aangename verkoeling. Binnen een kwartiertje sta je met het hele gezin op het strand, laat de fijne stranddag maar beginnen. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Catalonië bij Club Torre Vella.

 

Reviews Club Torre Vella

Club Torre Vella heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Club Torre Vella een 6.4 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Club Torre Vella L'Estartit, Catalonië.

TUI Club Torre Vella aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in L'Estartit:

  • Speeltuin
  • Zwembad
  • Huisdieren toegestaan,
  • Tuin

In een mooie rustige omgeving, Aan de voet van de berg 'Montgri', Genieten van de Spaanse zon, Met de familie naar het strand, Net buiten L'Estartit, Zwembad De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Spanje/appartement.

Club Torre Vella Nederlandse reviews
Club Torre Vella beoordelingen
Club Torre Vella ervaringen TUI

Ligging en adres Club Torre Vella in L'Estartit