Casitas Jofisa

Casitas Jofisa Spanje Tijarafe

Boek nu Casitas Jofisa via TUI.nl vanaf € 456.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Spanje met TUI in dit . Casitas Jofisa is gevestigd in Los Llanos de Aridane onderdeel van Canarische Eilanden. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek op 2022-03-23. Bekijk de website voor meer luchthavens en vakantieduur.

Dat is verrassend. In het westelijke deel van La Palma, verspreid in de omgeving van het dal van Aridane, Tijarafe en Fuencaliente een leuk en avontuurlijk voordeel: Casitas Roulette.
Op het allerlaatste moment wordt beslist in welke casita en waar in de hierboven genoemde streek de vakantie wordt ondergebracht. De reisleiding informeert de klant bij aankomst op La Palma. Het enige informatieve dat bij de reservering wordt opgegeven is de wens voor een Casita Roulette met of zonder zwembad & met één of twee slaapkamers. Klik hieronder en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Casitas Jofisa.

 

Reviews Casitas Jofisa

Casitas Jofisa heeft 2 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Casitas Jofisa een 6.9 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Casitas Jofisa Los Llanos de Aridane, Canarische Eilanden.

TUI Casitas Jofisa aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

 
Wat extra informatie over dit in Los Llanos de Aridane:

  • Huisdieren toegestaan,

Leuke extra: inclusief autohuur, Ook mogelijk, welkomstpakket, Wandelwalhalla, Verrassing, welke heb jij geboekt, Alleen bij TUI, Indrukwekkend, dat berglandschap & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Spanje/.

Casitas Jofisa Nederlandse reviews
Casitas Jofisa beoordelingen
Casitas Jofisa ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Casitas Jofisa in Los Llanos de Aridane