Capistrano Village

Capistrano Village Spanje Nerja

Boek nu Capistrano Village via TUI vanaf € 457.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Spanje met TUI in dit appartement. Capistrano Village is gevestigd in Nerja onderdeel van Andalusië. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Op een heuvel boven Nerja ligt een prachtig dorp met verschillende karakteristieke witte appartementen en bungalows. De ideale stek voor een vakantie in Andalusische sferen. De appartementen en bungalows van Capistrano Village zijn eenvoudig ingericht maar schoon. Huur eens een auto en bezoek het oude centrum van Nerja, maak die mooie foto vanaf het bekende Balkon de Europa of verken het achterland van deze prachtige streek. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Andalusië bij Capistrano Village.

 

Reviews Capistrano Village

Capistrano Village heeft 2 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Capistrano Village een 6.9 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Capistrano Village Nerja, Andalusië.

TUI Capistrano Village aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Nerja:

  • Bar,
  • Zwembad

Typische Andalusische vakantie, Karakteristieke, eenvoudige accommodatie, Prachtig uitzicht op Nerja, Bezoek het Balkon van Europa, Verschillende zwembaden, Inclusief auto & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 1001-2000 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Spanje/appartement.

Capistrano Village Nederlandse reviews
Capistrano Village beoordelingen
Capistrano Village ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Capistrano Village in Nerja