Cales de Ponent

Cales de Ponent Spanje Cala Santandria

Boek nu Cales de Ponent via TUI vanaf € 575.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Spanje met TUI in dit appartement. Cales de Ponent is gevestigd in Cala Santandria onderdeel van Menorca. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Een leuk fris entree met bar, waar je even een koud drankje neemt na weer zo'n zonnige dag. Welkom bij Cales de Ponent. Het zwembad vormt het middelpunt van het complex, waar de ligbedjes naar je lonken. Wil je liever zand tussen je tenen voelen? De baai met het mooie zandstrand ligt op korte loopafstand. De kamers zijn recentelijk opgefrist en gemoderniseerd en zijn van alle gemakken voorzien. Hier heb je alle tijd voor een heerlijk relaxte vakantie. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Balearen bij Cales de Ponent.

 

Reviews Cales de Ponent

Cales de Ponent heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Cales de Ponent een 7.9 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Cales de Ponent Cala Santandria, Menorca.

TUI Cales de Ponent aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Cala Santandria:

  • Bar
  • Zwembad
  • Tuin,
  • Speeltuin

Ongecompliceerd vakantie vieren, Moderne, frisse appartementen, Een drankje op je balkon? Salut, Strand op 150 meter, Duikschool in de buurt & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Spanje/appartement.

Cales de Ponent Nederlandse reviews
Cales de Ponent beoordelingen
Cales de Ponent ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Cales de Ponent in Cala Santandria