Bungalows Sandos Atlantic Gardens – halfpension aanbieding

Bungalows Sandos Atlantic Gardens - halfpension sunweb

Boek nu Bungalows Sandos Atlantic Gardens – halfpension via Sunweb.nl vanaf € 631.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Playa Blanca. De verzorging is Halfpension tijdens deze Sunweb vakantie in Lanzarote. De genoemde aanbieding van 630.01 is voor een vakantie van dagen met vertrek op 11/27/2021.

Als je op zoek bent naar een volledig ontspannen vakantie, dan zit je in Bungalows Sandos Atlantic Gardens helemaal op je plek. Dit hotel is rustig gelegen en is enkel toegankelijk voor volwassen gasten. Dus tijdens deze vakantie kun je volledig in de onbezorgde vakantiemodus overschakelen, zoals bijvoorbeeld een goed boek uitlezen, zonder drukte om je heen. Er heerst namelijk altijd een heerlijke rust hier, wat dit voor de liefhebbers een waar paradijsje in de zon maakt.De comfortabele bungalows zijn knus ingericht en liggen verspreid over het park. Ook fijn is dat je hier op basis van all inclusive verblijft, zodat je altijd alles bij de hand hebt. Ondanks de rustige ligging kun je de drukte wel opzoeken. Na ongeveer 700 meter kom je aan bij het prachtige strand en ook het centrum is niet ver. Het beste van twee werelden dus.

 

Bungalows Sandos Atlantic Gardens – halfpension reviews

Bungalows Sandos Atlantic Gardens – halfpension heeft 3 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Bungalows Sandos Atlantic Gardens – halfpension zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Bungalows Sandos Atlantic Gardens – halfpension een 8.1 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Bungalows Sandos Atlantic Gardens – halfpension

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . Bungalows Sandos Atlantic Gardens – halfpension is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

 • Flexibel gratis vakanties omboeken. *
 • Repatriëringsgarantie *
 • Geldteruggarantie *
 • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming *
  *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en Covid Comfort diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

 • afstand tot strand circa 800 meter (zandstrand)
 • afstand tot strand circa 800 meter (zandstrand)
 • afstand tot bushalte circa 1000 meter: circa 1 kilometer
 • afstand tot luchthaven circa 35 kilometer
 • afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 1200 meter
 • afstand tot pinautomaat circa 1000 meter: circa 1 kilometer
 • afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 1000 meter

 

Bungalows Sandos Atlantic Gardens - halfpension beoordelingen
Bungalows Sandos Atlantic Gardens - halfpension reviews

Ligging en adres Bungalows Sandos Atlantic Gardens – halfpension in Playa Blanca