Bungalows Maspalomas Oasis Club aanbieding

Bungalows Maspalomas Oasis Club sunweb

Boek nu Bungalows Maspalomas Oasis Club via Sunweb.nl vanaf € 603.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Maspalomas. De verzorging is AI tijdens deze Sunweb vakantie in Gran Canaria. De genoemde aanbieding van € 603.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 09/28/2024. Je verblijft in kamertype Bungalow. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van AI .

Bungalows Maspalomas Oasis Club is gelegen in het rustige gedeelte van Maspalomas en bestaat uit geschakelde bungalows. De bungalows zijn eenvoudig ingericht en hebben een terras met zitje. Neem een duik in het heerlijke zwembad of doe mee aan sportactiviteiten.  In de directe omgeving vind je restaurants, bars, winkels, twee waterparken en een golfbaan. Het centrum van Playa del Inglés is op korte afstand. Dit hotel is ideaal voor een rustige, relaxte vakantie waarbij je ook snel de gezellige drukte op kan zoeken. Er is een gratis shuttlebus naar het strand.

 

Bungalows Maspalomas Oasis Club reviews

Bungalows Maspalomas Oasis Club heeft 2.5 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Bungalows Maspalomas Oasis Club zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Bungalows Maspalomas Oasis Club een 7.2 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Bungalows Maspalomas Oasis Club

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Maspalomas. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Rustig gelegen;Shuttlebus naar het strand;Comfortabele bungalows

Ligging en adres Bungalows Maspalomas Oasis Club in Maspalomas

Bungalows Maspalomas Oasis Club 2024
Bungalows Maspalomas Oasis Club reviews